تاثیر سیر سیاه بر غلظت خون 3

تاثیر سیر سیاه بر فشار خون فروشگاه مواد غذایی سلامت

گزینه های دیگر سیر تخمیر شده یا سیر سیاه شده است که هر دو طعم کمتری دارند اما فواید سلامتی فراوان دارند. افزودن سیر به سالادها راهی عالی برای استفاده از خواص آن در کاهش فشار خون است. مصرف 600 تا 900 میلی گرم پودر سیر می‌تواند فشار خون را تا 9 تا 12 درصد کاهش دهد.

سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فعال، به عنوان یک ماده طبیعی ضدسرطان شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که همگی نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی دارند. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، از آسیب به DNA و جهش‌های سلولی که عامل اصلی تشکیل تومورها هستند، جلوگیری می‌کنند. سیر سیاه از طریق گشاد کردن عروق (وازودیلاتاسیون) باعث کاهش مقاومت در برابر جریان خون می‌شود و فشار وارد بر دیواره رگ‌ها را کاهش می‌دهد. این اثر می‌تواند خطر بروز مشکلاتی مانند سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد. علاوه بر این، سیر سیاه به کاهش فعالیت آنزیم آنژیوتانسین (ACE) کمک می‌کند؛ آنزیمی که مسئول تنگ کردن عروق و افزایش فشار خون است.

سیر سیاه از طریق فرآیند تخمیر و نگهداری در دمای بالا (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد) و رطوبت کنترل‌شده طی چند هفته تا چند ماه تولید می‌شود. این فرآیند باعث می‌شود که سیر سیاه رنگ تیره، طعم ملایم‌تر و شیرین‌تری داشته باشد و همچنین میزان آنتی‌اکسیدان‌های آن افزایش یابد. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می کند.

بر اساس تحقیقات انجام شده، مصرف سیر سیاه در بهبود آرتروز بسیار موثر بوده و همچنین در سلامت استخوان در زنان یائسه که به پوکی استخوان مبتلا هستند، نقش دارد. سیر سیاه سبب کاهش نشانه های کمبود استروژن و همچنین افزایش این هورمون می گردد. اغراق در تبلیغات برندها در مورد خواص سیر سیاه برای درمان زودانزالی نیز باید با توجه و دقت بیشتری مورد نظر قرار گیرد. پس اگر قصد مصرف سیر سیاه برای درمان این مشکل را دارید، بهتر است توقع زیادی نداشته باشید. به دلیل خاصیت رقیق‌کنندگی خون، توصیه می‌شود که مصرف سیر سیاه حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی قطع شود تا خطر خونریزی حین جراحی کاهش یابد.

سیر به علت خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی زیادش می‌تواند به ریکاوری بهتر پس از تمرین، کمک کند. همچنین به صورت غیرمستقیم باعثِ بهبود جریان خون و افزایش اکسیژن‌رسانی به ماهیچه‌ها می‌شود که به صورت کلی باعث عملکرد بهتر ورزشکار خواهد شد. مصرف روزانه ۶۰۰-۲۴۰۰ میلی‌گرم پودر سیر به مدت ۸ تا ۱۲ هفته می‌تواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد، به خصوص در افرادی که فشار خون بالاتری دارند.

از دیگر خواص سیر سیاه این است که از طریق خواص آنتی اکسیدانی خود، نقش مهمی در کاهش التهابات و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند. سیر سیاه این کار را با جلوگیری از فعالیت رادیکال‌های آزاد که سبب آسیب سلولی می‌شوند، انجام می‌دهد. بنابراین سیستم ایمنی قوی تر، مقابله موثرتر بدن با عفونت ها و باکتری ها را در پی خواهد داشت. سیر سیاه با وجود خواص بی‌شمار برای سلامت، در برخی موارد می‌تواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود. بیشتر این عوارض ناشی از تأثیر سیر سیاه بر فشار خون، انعقاد خون و سیستم گوارش است. ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، اگرچه به بهبود بسیاری از عملکردهای بدن کمک می‌کنند، اما ممکن است برای برخی افراد باعث تحریک معده، افت فشار خون یا تداخل دارویی شود.

سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوان‌ها و تقویت عمومی بدن کمک می‌کند. علاوه بر این، کالری و کربوهیدرات موجود در سیر سیاه اندکی بالاتر از سیر معمولی است، اما این افزایش به دلیل قندهای طبیعی ایجاد می‌شود که طی تخمیر تولید می‌شوند و انرژی بیشتری فراهم می‌کنند. سیر خام حاوی ترکیبات گوگردی مانند آلیسین است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، این ترکیبات خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی دارد و می‌تواند از بدن در برابر عفونت‌ها محافظت کند.


روش استفاده از سرم سیر سیاه
نظرات سرم سیر سیاه
سرم سیر سیاه برای چی خوبه
سرم سیر سیاه فرانسوی
سیر سیاه از کجا بخریم
سیر سیاه اصل
سیر سیاه از چی درست میشه
سیر سیاه اصفهان
سیر سیاه ارگانیک
سیر سیاه از نظر دکتر خیراندیش